Màquina d’etiquetatge automàtic de cantonades de caixa de cartró

Màquina d’etiquetatge automàtic de cantonades de caixa de cartró
La màquina s’utilitza àmpliament en cosmètica, alimentació, medicina, productes químics diaris, electrònica, joguines, ferreteria, plàstics i altres indústries, i es pot aplicar a diversos etiquetatges de plànols, i la substitució del mecanisme de recobriment pot satisfer l’etiquetatge de superfícies desiguals; i la màquina té els avantatges d’una alta estabilitat, un bon efecte d’etiquetatge, sense bombolles d’aire, sense arrugues i un etiquetatge precís.

Paràmetres de la màquina d'etiquetatge
Longitud de l'etiqueta10 mm ~ 300 mm
Amplada de l'etiqueta10 mm ~ 150 mm
Diàmetre exterior del rotllo300 mm ~ 350 mm
Diàmetre interior del rotllo70 mm ~ 75 mm
Precisió± 1 mm
Velocitat de l'etiqueta30 ~ 120pcs / min
Velocitat del transportador5 ~ 25 m / min
Tipus d’etiqueta adequatEtiqueta d'adhesiu adhesiu (disponible lable transparent)
Pressió de l'aire de treball0,4-0,6 MPa
Voltatge220VAC ± 10 50HZ
Potència1500W
Pes230 KG
Dimensió global2000 mm × 800 mm × 1500 mm

Principals característiques

1) Àmplia gamma d'aplicacions, pot satisfer les necessitats de l'etiquetatge de les ampolles rodones o l'etiquetatge de les ampolles quadrades.

2) La precisió de l'etiqueta és bona, el desviament de l'etiqueta adopta el mecanisme de rectificació, la cinta no es desvia, la posició de l'etiquetatge i la inclinació són ajustables i l'ajust no té angle mort.

3) La qualitat de l'etiqueta és excel·lent, adopteu el cinturó de tapa de premsa elàstic, l'etiqueta és plana, no té arrugues, milloreu la qualitat de l'embalatge.

4) L’aplicació és flexible, l’etiquetadora de tipus ampolla està equipada amb una funció de separació automàtica d’ampolles, es pot produir en una sola màquina i també es pot connectar amb la línia de producció.

5) Control intel·ligent, seguiment fotoelèctric automàtic, sense etiquetatge, correcció automàtica no estàndard i autodetecció d'etiquetes, prevenció de fuites i residus d'etiquetes.

6) Alta estabilitat, l’equip de suport funciona 7 × 24 hores, PLC Mitsubishi, pantalla tàctil Weinview, sensor ampolla KEYENCE, sensor d’etiquetes d’alta precisió Leuze.

7) L'ajust és senzill, la velocitat d'etiquetatge, la velocitat de transport i la velocitat de separació de l'ampolla poden realitzar una regulació continuada de la velocitat i l'ajust es realitza segons el requisit.

8) Fort i durador, adopteu un mecanisme d’ajust de tres barres, feu ple ús de l’estabilitat del triangle, tota la màquina és sòlida i duradora. Està fabricat en acer inoxidable ss304 complet, que compleix els requisits de la producció GMP.

Detalls de la màquina d'etiquetatge automàtic de caixes de cartró

Detalls

Mecanisme de desenrotllament

Utilitza l’etiqueta del corró. El mecanisme es desenrotllarà quan la màquina estigui en funcionament.
- Aplicació de l'etiqueta: etiqueta adhesiva, pel·lícula de cola seca, codi electrònic de supervisió, codi de barres, etc.
- Aplicació del producte: productes necessaris per fixar etiquetes o pel·lícules en una superfície plana i gran d’arc

Funció de tracció

Estirarà l'etiqueta que augmentarà la precisió de l'etiqueta. És una estructura senzilla i fàcil de manejar. i pot evitar l'excursió de l'etiqueta.

Sensor

Admet treballs de llarga durada, sense detecció precisa i calenta, operació senzilla. Sensoritzarà l’etiqueta quan la màquina estigui en funcionament, de manera que pot augmentar la precisió.

Mecanisme de cobertura

Ajust senzill, formació estàndard, sense arrugues, sense bombolles

Material de la màquina

Fort i durador, adopteu un mecanisme d’ajust de tres barres, feu ple ús de l’estabilitat del triangle, tota la màquina és sòlida i duradora. Està fabricat en acer inoxidable ss304 complet, que compleix els requisits de la producció GMP.

Components

Alta estabilitat, l’equip de suport funciona 7 × 24 hores, PLC Mitsubishi, pantalla tàctil Weinview, sensor d’ampolla KEYENCE, sensor d’etiquetes d’alta precisió Leuze.

Impressora d'injecció de tinta

Es pot equipar amb una màquina d'impressora d'injecció de tinta, que pot imprimir la data de producció i el número de lot en línia, reduir el procés d'embalatge de l'ampolla i millorar l'eficiència de producció.

Impressora de cinta

Es pot equipar amb una màquina impressora de cinta, que permet imprimir la data de producció i el número de lot en línia, reduir el procés d’embalatge de les ampolles i millorar l’eficiència de producció.

Aplicació

Es pot utilitzar per a etiquetatge, caixa de cartró, diverses targetes, fulls de paper, caixes de paper desplegades, bosses de PE, llibres i similars, i també es pot enganxar amb pel·lícules de protecció a la superfície de diversos productes