Màquina d’etiquetatge d’adhesius de vial horitzontal automàtica

Màquina d’etiquetatge d’adhesius de vial horitzontal automàtica
Aquest dispositiu és adequat per a l'etiquetatge circumferencial o semicircular de diversos objectes cilíndrics inestables. Àmpliament utilitzat en cosmètica, alimentació, medicina, productes químics diaris, electrònica, joguines, ferreteria, plàstics i altres indústries, pot assolir un cercle complet. L'ús de lliurament horitzontal i etiquetatge horitzontal augmenta l'estabilitat i millora l'eficiència de l'etiquetatge. Codificador de cinta opcional i impressora d'injecció de tinta, etiquetatge al mateix temps per aconseguir el nombre de lot de producció d'impressió, la data de producció i altra informació, per aconseguir la integració d'etiquetatge - codificació, reduir els processos d'embalatge i augmentar l'eficiència de producció. Adhesius, adhesius, codis electrònics de vigilància, codis de barres, etiquetes de codi bidimensionals, etiquetes transparents, etc. aplicables, etc. Alta estabilitat de l’equip, efecte d’etiquetatge, sense bombolles, sense arrugues, alta precisió d’etiquetatge.

ConduirControlador de servomotor
Velocitat d’etiquetatge100-300 unitats / mín
Diàmetre de l'ampolla15mm-150mm
Longitud de l'etiqueta15mm-150mm
Altura de l'etiqueta10mm-90mm
Etiqueta exacta1 mm
Diàmetre màxim del rotlle de l'etiqueta300 mm
Diàmetre del nucli de l'etiqueta76 mm
Potència d'entrada220V monofàsic 750W

Característiques del producte

* Construcció del marc d’acer inoxidable 304
* La velocitat d’etiquetatge se sincronitza automàticament amb la velocitat del transportador per garantir un etiquetatge de qualitat;
* Diàmetre de plat giratori d’entrada automàtic de 550 mm
* Màquina de codificar la làmina en calent
* El servomotor, el PLC i la pantalla tàctil asseguren que l’etiqueta del prefecte sigui exacta
* Comproveu automàticament la longitud de les etiquetes
* Equipat amb un dispositiu d’avís d’etiquetes insuficients, etiquetes trencades
* Sense ampolla, sense etiquetatge
* Sense etiquetes, sense etiquetatge ni advertència automàtica
* Sense cinta, avís automàtic
* El suport de l'ampolla a la safata i l'estirament automàtic al transportador per a l'etiquetatge
* Etiqueta de control del motor servo, sense trencament d'etiquetes, d'alta velocitat.

La màquina d’etiquetatge automàtic d’ampolles / ampolles de vial es fabrica sota rígida supervisió, tenint en compte els estrictes estàndards GMP per al seu ús en indústries farmacèutiques i afins. Els estàndards de control de qualitat molt estrictes adoptats durant el procés de fabricació garanteixen un funcionament sense problemes i necessiten un temps mínim de manteniment / apagat. L'elevat rendiment de la màquina estalvia costos de producció i també estalvia temps valuós. La màquina d’etiquetatge automàtic d’ampolles té un sistema de variació de freqüència de corrent altern per a un control suau de la màquina per a la sortida necessària de fins a 300 ampolles per minut. Les màquines amb impressió per lots en línia. La màquina Super Silent té una contaminació acústica mínima i, per tant, produeix una major productivitat entre la força de treball. La tremuja d’alimentació inclinada garanteix un flux uniforme d’objectes per a l’etiquetatge.