Etiquetadora automàtica de cola humida

Etiquetadora automàtica de cola humida
L’etiquetadora automàtica de cola humida per ampolla etiqueta automàticament els contenidors rodons de vidre, plàstic, alumini, mascotes, envasos de cartró, que envolten les etiquetes en posició vertical mitjançant l’ús de cola freda. La màquina és rígida, versàtil i està dissenyada per obtenir fiabilitat i millorar l'eficiència operativa, a més, compta amb diverses funcions exclusives que ofereixen avantatges addicionals.
1, la màquina d'etiquetatge de cola mullada adopta un sistema de control de PLC madur
2, la màquina d'etiquetatge de cola inclou el transportador, enganxeu l'etiqueta a l'ampolla mitjançant cola
3, la màquina d'etiquetatge de cola humida s'utilitza àmpliament per a l'etiquetatge de l'objecte rodó en indústries com l'alimentació, la medicina, la química diària, etc.

ModelMàquina d'etiquetatge de cola d'ampolla
CONDUIRMotor de canvi accionat
DIÀMETRE AMPOLLAФ55-110mm
ALTURA DE L'AMPolla60—450mm
VELOCITAT D'ETIQUETATGE50-120 unitats / min
ETIQUETAAmplada: 20-220mm Longitud: 80-370mm
MIDA DE LA MÀQUINA2400 * 824 * 1100 mm
PRECISIÓ± 1 mm
Potència d'entradaCA 220V / 380V 50 / 60HZ 750W

Característiques del producte

* Funcionament: la caixa d'etiquetes de la màquina d'etiquetatge de cola humida es pot canviar segons la mida de l'etiqueta.

* Material: l'etiquetadora de cola està fabricada en acer inoxidable SUS304

* Configuració: la màquina d’etiquetatge amb cola mullada adopta peces conegudes de marques japoneses, alemanyes, americanes, coreanes o taiwaneses

* Basant-se en l'ampolla de cargol que entra en moviment, les ampolles són més constants.

* Es pot controlar la caixa d’etiquetes per satisfer diferents sol·licituds d’etiquetatge.

* La mida del quadre de l'etiqueta es pot canviar segons la mida de l'etiqueta. El funcionament és còmode i fàcil.

* Utilitza la bomba de cola i la cola es pot utilitzar circularment. També es pot canviar la quantitat de cola que flueix per satisfer diferents sol·licituds d'etiquetatge.

* Compareu amb les etiquetes autoadhesives, les etiquetes de paper tenen un cost baix.

Detalls

Avantatges

1. La màquina sencera utilitza acer inoxidable 304 i aliatge d’alumini avançat, compleix els requisits GMP.

2. Enviament automàtic d’etiquetes, enganxament automàtic i etiquetatge automàtic que milloren molt l’eficiència de l’etiquetatge.

3. Sistema d'interfície home-màquina compatible avançat, senzill i intuïtiu, ple de funcions, amb funcions d'ajuda en línia riques.

4. Mitjançant la guia de cargol giratori de les ampolles del transportador, l'ampolla funciona sense problemes i el posicionament és fiable. Mitjançant el mecanisme de laminació, l’enganxat de l’etiqueta és bo, es millora la fiabilitat de l’etiquetatge, el dispositiu de protecció no disposa d’ampolles enviades, cap etiqueta, cap pasta, ni etiquetatge, etc.

5. La caixa de cola de coure d’alta puresa es combina amb el corró d’acer inoxidable per precisar el procés. El gruix de la cola es pot ajustar segons la necessitat i la cola és igual, de manera que s'eliminin els residus de cola i el fenomen de la fuita de cola.

6. El corró de goma especial es tracta mitjançant diversos processos sense deformacions ni resistència al desgast. La cola és uniforme i lleugera i s’estalvia la quantitat de cola.

7. Control intel·ligent, seguiment fotoelèctric automàtic, quan no hi ha objecte ni etiquetatge, no hi ha correcció automàtica d'etiquetes i funció de detecció automàtica d'etiquetes, per evitar fuites de cola i residus d'etiquetes.

8. Amb el sistema d'aspiració al buit i la cooperació del cinturó, l'etiqueta es pot enganxar a l'ampolla sense problemes.

9. Mitjançant el convertidor de freqüència, la velocitat del motor es pot ajustar lliurement i la capacitat d’etiquetatge es controla lliurement.

10. Pot funcionar sol i també pot connectar la línia de producció.

11. El disseny de separació de la caixa de cola, la roda de goma recoberta i la torre giratòria, fan una neteja senzilla i ràpida.

12. La configuració elèctrica de fama mundial selecciona tota la màquina per garantir la qualitat, fer-la més estable, fer un ús més llarg i menys manteniment.

13. La velocitat d'etiquetatge, transport i separació d'ampolles pot realitzar una regulació continuada de la velocitat i ajustar-se segons la necessitat.

14. L'ajust és senzill, la substitució d'un nombre reduït de peces, com ara la torreta, la corretja de buit, etc., es pot ajustar ràpidament i satisfer amb diverses especificacions de l'ampolla. I es poden excloure al màxim els factors d’ajust.