Productes

VKPAK compta amb màquines d’etiquetatge automàtiques per a etiquetes de paper sensibles a la pressió, així com etiquetes de màniga de polietilè i retràctil de cos sencer. Els nostres sistemes automàtics es poden configurar per a aplicacions frontals, posteriors, embolcallades i múltiples cares. La nostra capacitat d’última generació també inclou tecnologia d’impressió i aplicació per a codificació UPC.

VKPAK fabrica una àmplia varietat de sistemes d’etiquetatge automàtic per satisfer les vostres necessitats d’etiquetatge. El cor de qualsevol etiquetadora automàtica és el seu sistema de control. VKPAK ha desenvolupat els controls més sofisticats del mercat actual amb una vertiginosa gamma d’opcions que s’incorporen a tots els nostres sistemes d’etiquetatge. A més, els controls són adaptables per a aplicacions especials que pugueu tenir.

Tant si necessiteu part superior, inferior, frontal, posterior, embolcall, coll o qualsevol combinació d’aquestes, podem proporcionar-vos un sistema d’etiquetatge automàtic que s’adapti a les vostres necessitats. En aquesta pàgina hi trobareu molts tipus d’equips d’etiquetatge automàtic estàndard, però no tingueu por de trucar-nos sobre qualsevol necessitat especial que pugueu tenir, ja que és probable que els puguem incorporar al sistema d’etiquetatge que necessiteu.